Over Houtpartij.nl

Over Houtpartij.nl

Houtpartij.nl is sinds november 2020, een nieuw en enthousiast onderdeel van Houthandel Houtex. Houtpartij.nl biedt online verschillende partijen hout aan. De aangeboden bundels hout zijn het restant van bijvoorbeeld: zaagwerkzaamheden, afwijkende maatvoeringen en producten buiten de focus van onze reguliere verkoop. Doordat de bundels uit restanten bestaan, kunnen we deze voordelig aanbieden terwijl de kwaliteit hoog is. Wij bieden de partijen hout aan op houtpartij.nl in de vorm van losse stuks en bundels.

Familiebedrijf Houthandel Houtex bestaat sinds 25 april 1946. Houtex is gespecialiseerd in hardhout, naaldhout, plaatmateriaal, vloeren en panelen. Door de jarenlange ervaring en vakkennis staan wij garant voor optimale advisering richting de klant. Tevens bieden wij u de mogelijkheid het hout volgens uw specificatie te bewerken in onze zagerij en schaverij. Of om het hout te drogen naar het door u gewenste vochtpercentage in één van onze droogkamers.

Houthandel Houtex kenmerkt zich door het aanhouden van grote voorraden, waardoor wij in staat zijn onze klanten optimaal te bedienen. Het is een bewuste keus om het hout te importeren via eigen inkopers en agenten, om zodoende aan de specifieke eisen van de klant te kunnen voldoen.

Wij streven er naar om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij door een breed assortiment aan te houden zodat de klant bij Houtex voor bijna alles terecht kan. Onze adviseurs helpen u graag bij het leveren van het juiste hout. Wij zijn flexibel, snel en hebben de expertise in huis om het juiste hout voor uw project te adviseren.